Make your own free website on Tripod.com
gabrielaspanicmalaysiawebsite

Home

BIOGRAPHY
MESSAGE BOARD
INFORMATION N' NEWS
LATEST NEWS N UPDATED!
ARTICLES
GABY'S CHAT TRANSCRIPT
TELENOVELAS
GABY LATEST PHOTOS
GABY NEWEST PICTURES
GALLERY
LU'S GALLERY
LATEST PICS
DANIELA SPANIC PICS
MAGAZINE'S COVERS
TWINS GALLERY
GABY'S MISC PICTURES
PICS N' ARTICLES
ABOUT LA USURPADORA
LU SYNOPSIS BY WEEKS
LU'S CASTS
LU'S FINAL
LU'S LYRIC
POR TU AMOR
PTA EPISODE GUIDE
LA INTRUSA
LA INTRUSA PICS
LA INTRUSA SUMMARIES
LA VENGANZA
LA VENGANZA PICS
LEARN SPANISH
SCREENSAVERS
THE FAN CLUB
LINKS
MISC PICS N PHOTOS
LU RINGTONES
GUEST BOOK
THE POLLS
IT ME, IT'S MY LIFE MY WORLD..
IT'S ME ,MY LIFE,MY WORLD II...
IT'S ME ,MY LIFE,MY WORLD III...
IT'S ME ,MY LIFE,MY WORLD II...

MY LIFE II...THE JOURNEY CONTINUE.....

Fav theme songs: angel ,roswell, la femme nikita...............i suka pasang kuat2 kl nak dgr theme songs ni especially angel and la femme nikita, 4get to mention....... El Amor No Es Como Lo Pintan .....sampai la ni cari la femme punya ringtones tak jumpa2, anyone who read this, pls if you knew about it inform me okay....El Amor No Es Como Lo Pintan  tu pun I cari gak ringtone dia....satu lagi ringtones yang I sedang cari no me ensenaste.....dreaming of you by selena..

 

I know ringtones tu semua yang susah nak carik......hopefully jumpalah nanti..la ni sedang dgr  lagu tema Reina de las diosas, dia byk versions...ni ntah version mana ntah.......so my fingers pun 'menari2' sambil menaip ni.i prefer the original version but until now I still cannot find it......kan ke bagus kalau ada kaset yang jual semua lagu2 telenovelas yang best2 dalam satu album......mesti ramai yang nak belikan.......

 

Na... na.... na... na..... na.....arghhh that's all I can sing.,,,,,follow the rhythm without knowing how to pronounce the words in spanish for the song No Me Ensenaste..,,

 

Rosalinda will end soon, by the time I finish writing down all my 'ideas' or my 'thoughts' in this page.rosalinda will leave us....and I also not sure whether I can watch the finale or not....so far I berjaya gak 'curi2' and men'escape'kan diri.....la intrusa after this.......waaa....i will miss the series.......my fav and beloved gaby spanic......ngape le kau boleh bercerai ngan miguel tu?reasons still tak tau pasal apa.....rumours..... I think maybe most of you already heard......ahhh... I mean read about at her site on the internet.......i think tv3 should change the screening time so that gaby's fans yang working can watch the telenovela.150 episodes..lots to catch up......rosalinda paling cepat 80 episodes and frankly speaking yang paling tak memeningkan kepala.laju dan cepat abis.....kelogikan .....i mean the unlogical scene pun so far I rasa takde......gambar cantik.......not give me headache

 

Do u all realize that actually all the telenovelas have morals behind it.4get about the uncensored scenes which sometimes being cut by tv station(kekadang lepas gak).....or the sexy babes or hunks.....forget about their dressing or culture which sometimes(I think the right words most of  the time) not suitable for Malaysian life and culture......for example cite El Amor No Es Como Lo Pintanalma and jimmy or nico....lupalah nama dia....live with sapa nama mak dia tu.conclusions dalam real life.....ni kita ambik example yang baik aje ye.....try to avoid living with your in laws......i know not all in laws like mak nico tu but eventhough you have to live in small house as long as it yours and not living with them, you can deal with life much better without no one observing or tell you what you should do or shouldn't do or control your life....also scold you when you make simple or small mistakes....and how the husband have to deal with both his wife and his mother..  bla.. bla... bla....takyah panjang2 ..sapa yang faham2 lah sapa yang masih 'di bawah' umur meaning not puberty lagi don't worry it will takes sometimes 4 u to understand.

 

What else.....hmmmm......actually ada lagi sebenarnye but I lupa.....nanti I ingat balik ye......lupalah nanti sambung lagi......i suka gak karakter Alicia Ramirez tu.......bukannye apa....she's firm.......tegas and have confident in her life and with her decision.....walaupun rupa dia sederhana dalam erti kata lain bagi org yang ada rupa le.......wajah Alicia tu macam pontianak......ke hantu ke..tak lawalah sebenarnye tu.....tapi she can be successful because dia tak menjadikan rupanye sebagai alasan utk merendah diri.....besides I suka gak tgk kekawannye macam Cynthia, alma(I rasa suara dia seksi.rasa cam kenal je suara tu, not sure),chaito, lawa2 but still can get along with her very well.....especially Cynthia ngan alma boleh kwn dgn org lain...si Camilla wear wig.....don't you think..

Her grandma maria Elena(is this correct).....lagi selamba.....bestnye dapat grandma camtu......she can suit with any ages.....can get along well with all ages.....open minded......can talk to her like friends....she's cool and relax

btw....if you all notice any errors or mistakes...it's probably typing error...or error that i've done maybe on purpose just for fun atau nak menyedapkan cite...but most of the time..i will check the spelling mistakes...words or sentences tapi oleh kerana i 'copy N paste' from MSWords(i type dulu dlm words)...so biasanye words dia jadi caca marba....so i try my best actually to make sure it's fun to read and also there is no errors or mistakes.....but if there is sorry...i will fix it later...i'll try my best.

To be continue..